DR Hijama Bekam Profesional

.:Selamat Datang ke DR Hijama.: .:Selamat Datang ke DR Hijama:. .:Selamat Datang ke DR Hijama:. .:Selamat Datang ke DR Hijama:. .:Selamat Datang ke DR Hijama:. .:Selamat Datang ke DR Hijama:. .:Selamat Datang ke DR Hijama:. .:Selamat Datang ke DR Hijama:.

Tuesday, 17 January 2017

PROMOSI KASIH SAYANG BUY 1 FREE 1

Assalamualaikum!

Lama DR Hijama tak bersiaran di blog ni. Ok, hari ni admin nak beritahu tentang promosi lanjutan DR Hijama: PROMOSI KASIH SAYANG, BUY 1 FREE 1.
Ehhhhh betul ke?

Betullah tu. BELI 1, PERCUMA 1 😲😲

Apa yang percuma tu?

OK, macam ni. Jika anda buat satu rawatan, pasangan anda juga akan dapat satu rawatan serupa secara PERCUMA. Contoh, jika anda buat Bekam Detox, percuma Bekam Detox untuk pasangan anda.

Apa lagi rawatan yang DR Hijama ada?

Anda boleh pilih:

👉Bekam Klinikal DR Hijama

👉Bekam Kosmetik DR Hijama

👉Rawatan Resdung Bioherbs


Waaah, saya berminat! Teringin nak bawa ayah saya berbekam dan adik beradik saya buat rawatan resdung. Teruk dah masing-masing punya resdung tu.. Ayah pun kebetulan berhasrat nak bekam haritu. Mana tak jimatnya tawaran macam ni 😱 So, siapa yang saya nak contact?

DR Hijama ada 2 cawangan, tuan boleh hubungi:

013-6245430 (Seri Kembangan, HQ)
016-6178699 (Meru, Klang)

Orait, saya hubungi sekarang!

Tuan kena cepat tauu, tawaran ini sehingga 31 JANUARI 2017 saja. Lepas ni tak ada dah tawaran jimat sejimatnya macam ni!!

--------------------------------------------------------------------------

Ni video testimoni pelanggan yang dah grab PROMOSI KASIH SAYANG bulan Disember haritu.. So, apa tunggu lagi?? Nak tunggu hari last ke? Hihii.. Biar cepat asal tak terlepas boss.https://www.facebook.com/pg/drhijamaMY/videos/?ref=page_internal

Jangan lupa LIKE & SHARE Facebook Page DR Hijama. Macam-macam perkongsian kesihatan ada di situ.


Facebook Page DR Hijama: https://www.facebook.com/pg/drhijamaMY
No comments:

Post a Comment